Acasă Local Olt Corupere sexuală a unui minor într-un fast-food din Slatina

Corupere sexuală a unui minor într-un fast-food din Slatina

-

Un copil de 12 ani a fost abordat, marți-seara, de un bărbat de 37 ani, într-un fast-food din centrul orașului. Agresorul se află sub control judiciar.

Evenimentul s-a petrecut în seara zilei de marți, 19 martie, un copil în vârstă de 12 ani aflându-se, alături de mai mulți prieteni, într-un cunoscut fast-food din mijlocul orașului, situat la câțiva zeci de metri de Poliția Municipiului Slatina. Lângă adolescenți s-a așezat un bărbat de 37 ani, care l-a abordat pe unul dintre copii. Speriați, adolescenții au părăsit localul, cel agresat sunându-și tatăl, împreună mergâdn la poliție. Agresorul a fost rapid identificat, chiar în interiorul localului, și dus la ssecție, în prezent fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.
„Există un dosar înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina în care se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor și ultraj împotriva bunelor moravuri, în cauză s-a luat o măsură preventivă față de autor, se continuă cercetările, urmând a se stabili soluția. Dosarul este la Poliția Municipiului, în lucru. S-a luată măsura controlului judiciar pe perioadă de 60 de zile“, a declarat reprezentatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, procurorul Dorina Ion.

ȘTIRI VIDEO GdS