Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Olt, cu sprijinul celor rutieri au depistat, ieri, în trafic, pe DNl 64, pe raza comunei Pleșoiu, un conducător auto care transporta material lemnos. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnos era transportat de către o societate comercială, cu sediu în localitatea Maieru, judeţul Bistrița Năsăud, care a expediat 9,39 mc cherestea, în plus față de cantitatea înscrisă în avizele de însoțire prezentate.
Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei. De asemenea, cei 9,39 mc cherestea, a căror valoare se ridică la suma de aproximativ 6.500 de lei, au fost confiscați și predați reprezentantului Ocolului Silvic Slatina.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.