Acasă Local Olt (Video) O mașină și un microbuz s-au ciocnit în Olt. Doi bărbați...

(Video) O mașină și un microbuz s-au ciocnit în Olt. Doi bărbați au ajuns la spital

-

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în comuna Valea Mare, județul Olt.

Din primele verificări ale polițiștilor, s-a stabilit faptul că un conducător auto, în vârstă de 48 de ani, din comuna Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism pe  Drumul Județean 657, pe raza localității Valea Mare, la intersecția cu Drumul Județean 653, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz, intrând în coliziune cu acesta. În urmă impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil.

Două persoane, una din autoturism și cealaltă din microbuz, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba de doi bărbați, unul în vârstă de 63 de ani și cel de-al doilea în vârstă de 48 de ani, care erau conștienți și prezentau traumatisme minore.

Microbuzul era condus regulamentar de un bărbat, de 48 de ani, din comună Schitu, județul Olt.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost conduși la o unitate medicală unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...