6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Olt Primăria Slatina a anulat spectacolul de Ziua Femeii pentru că nu are...

Primăria Slatina a anulat spectacolul de Ziua Femeii pentru că nu are buget

-

Primăria Slatina a anulat spectacolul de muzică şi poezie care trebuia să aibă loc vineri, 8 martie, de Ziua Femeii, la Cultural „Eugen Ionescu”, pentru că nu are buget pe anul în curs din care să se poată suporta cheltuielile cu evenimentul, scrie Mediafax.

Anunţul anulării spectacolului de muzică şi poezie ce urma să aibă loc de Ziua Femeii a fost făcut de organizatori pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, unde ar fi urmat să se desfăşoare evenimentul.

„Primăria municipiului Slatina, Asociaţia Culturală Center Inter Art şi Centrul Cultural «Eugen Ionescu», anunţă publicul spectator din Slatina că spectacolul de muzică şi poezie «O parte din noi», dedicat femeii şi derulat în cadrul proiectului musical «KRYPTON -Unplugged», la care a fost cooptat şi poetul Andrei Novac, spectacol programat pentru vineri 8 martie 2019 ora 18,30, la Centrul Cultural «Eugen Ionescu», se amână din cauza faptului că până la această dată bugetul municipiului Slatina nu a fost adoptat, acesta depinzând strict de bugetul naţional”, se arată în anunţ.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.