Acasă Local Olt (Video) Un biciclist a murit pe un drum din Olt

(Video) Un biciclist a murit pe un drum din Olt

-

Un bărbat de 59 ani, care circula pe drumul național 64, pe raza comunei Osica de Sus, a fost accidentat mortal, miercuri, 6 martie 2019, de o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 ani, din județul Alba.
„Echipajul Serviciului Rutier s-a deplasat la locul accidentului, stabilind faptul că un bărbat de 39 ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, a accidentat mortal un bărbat de 59 ani din comuna Brâncoveni, care se deplasa cu bicicleta în aceeași direcție de mers și care s-ar fi dezechilibrat și ar fi virat brusc la stânga, fără să se asigure“, a informat IPJ Olt. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ Polițiștii fac cercetări, în acest caz, pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.