16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltCrimă într-un sat din Olt: un bărbat și-a omorât concubina cu ciomagul

Crimă într-un sat din Olt: un bărbat și-a omorât concubina cu ciomagul

Un bărbat în vârstă de 36 ani și-a omorât concubina aplicându-i mai multe lovituri în zona capului, ceea ce i-aprovocat femeii răni deosebit de grave, în cele din urmă aceasta a murit.

Crima s-a petrecut în localitatea olteană Coteana, într-o familie din sat izbucnind un scandal între doi concubini. Supărat că femeia îi vorbește urât, bărbatul de 36 ani i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un ciomag, femeia agonizând în urma loviturilor primite și decedând în cele din urmă din cauza sângelui aspirat, medicii legiști stabilind că moartea a fost violentă.
„Inculpatul B. I., în seara de 3-4 martie pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I. S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia.
Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 04.03.2019 rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 3 martie, a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale.
De asemenea, leziunile traumatice constatate la autopsie (multiple plăgi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de bază şi boltă craniană, contuzii – dilacerare-hemoragie cerebrală) s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.
Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene.
S-a mai concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces“, au transmis reprezentanții parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Bărbatul urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS