11.6 C
Craiova
duminică, 15 decembrie, 2019
Acasă Local Olt A doua zi de proteste pentru magistrații Judecătoriei Slatina

A doua zi de proteste pentru magistrații Judecătoriei Slatina

-

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Slatina au protestat din nou, miercuri, 27 februarie 2019, pe scările instituției, purtând coli albe pe care au imprimat mesajul „Justiție independentă“.

Protestul, organizat pentru a doua zi la rând, s-a desfășurat în intervalul orar 14.00 – 14.30, după ce, miercuri-dimineață, activitatea instanței a început cu o oră mai târziu față de ora programată, conform celor stabilite, luni, de judecători, ca reacție la modificările aduse legilor justiției, prin ordonanța 7/2019.
Protestul a fost, din nou, unul mut, însă judecătorii au stabilit că ar putea suspenda activitatea, de la 1 martie, dacă solicitările lor nu vor fi luate, în continuare, în discuție.
Judecătorilor li s-au alăturat și procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, dar și doi din cei trei Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Premierul Abe a inaugurat Stadionul Naţional 2020

Premierul japonez Shinzo Abe a salutat duminică finalizarea Stadionului Național construit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Recepţia vine la trei...