A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul accidentului
A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul accidentului

Polițiștii olteni au dispus confiscarea de material lemnos, în valoare 8.421 de lei. Totodată, au sancționat contravenţional o societate comercială cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei din domeniul silvic.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au continuat să acţioneze în baza planului Scutul Pădurii, pe linia prevenirii şi combaterii transportului ilegal de material lemnos.

Astfel, aceştia au depistat în trafic, pe raza comunei Pleşoiu, un ansamblul de vehicule care transporta cherestea răşinoase molid.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnos era transportat de către o societate comercială cu sediul în judeţul Suceava, fără a corespunde din punct de vedere al volumului cu cantitatea înscrisă în avizul de însoțire prezentat de către conducătorul auto, existând o diferență de 12,03 metri cubi.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional societatea comercială, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, cei 12,03 m cubi de material lemnos, în valoare de 8. 421de lei, au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Slatina.