Acasă Local Olt Olt: A intrat cu maşina într-un stâlp şi în gard, la Scorniceşti

Olt: A intrat cu maşina într-un stâlp şi în gard, la Scorniceşti

-

Pompierii SMURD Scornicești și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt au intervenit la un accident rutier produs în orașul Scornicești, sat Bircii.
În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit în afara părții carosabile. Şoferul reuşise să iasă din maşină.
Este vorba despre un bărbatul, în vârstă de 53 ani, din orașul Scornicești, sat Bircii, care a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu plagă frontală de aproximativ zece centimetri. Pacientul a fost predat de echipajele medicale la UPU Slatina.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.