Acasă Local Olt (VIDEO) Slatina: Prins în flagrant după ce a spart magazinul "Union"

(VIDEO) Slatina: Prins în flagrant după ce a spart magazinul „Union”

-

Efectivele de jandarmi din Slatina au fost alertate, azi noapte, prin intermediul sistemului unic de urgenţe 112, că în zona ,,Vacanţa” a fost spart geamul magazinului Union din care au fost sustrase mai bunuri, iar făptuitorul este posibil să se afle în zonă.
Alături de colegii de la poliţie, jandarmii au trecut la verificarea împrejurimilor. La scurt timp, pe strada Trandafirilor, membrii echipei de jandarmi au observat într-un alt magazin, o persoană aflată in interior, care încerca să părăsească incinta printr-un geam spart.
S-a procedat la imobilizarea persoanei şi predarea acesteia organelor de poliţie în vederea continuării cercetărilor. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta era autorul spargerii comise la S.C. Union. Cu ocazia controlului corporal, asupra sa s-au găsit sume de bani care proveneau din casele de marcat ale celor două magazine.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.