Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Județean 546, în comuna Sprâncenata, la un accident rutier. La fața locului a acționat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În urma accidentului un pieton a fost rănit. Pacientul, în vârstă de 55 de ani, din comuna Sprâncenata, prezenta traumatism cranio-facial, traumatism membrul superior drept și alte leziuni.

Pacientul a fost transportat la CPU Caracal. Șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și deconectarea bornelor bateriei autoturismului.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 55 de ani, din Sprâncenată, în timp ce traversa stradă, în calitate de pieton, prin loc nemarcat și fără să se asigure, a fost accidentat de un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani, din Sprâncenată , care se deplasa pe DJ546 din direcția Sprâncenată către Dăneasa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.