Polițiștii l-au identificat și reținut pe bărbatul care în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 spre 20 ianuarie, a lovit o femeie pe stradă. Este vorba de un bărbat de 38 ani, din localitatea Movilenu, județul Olt. Agresorul și victima, care nu se cunoșteau, ar fi avut un conflict spontan.
„În urma activităților desfășurate cu celeritate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina- Biroul de Investigatii Criminale, cu sprijinul Directiei Politiei Locale Slatina, a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Movileni, bănuit că în noaptea de 20 ianuarie,  în jurul orei 00.00, ar fi lovit o femeie în zona capului.
În cauza, politistii din cadrul Politiei municipiului Slatina au dispus continuarea urmăririi penale față de bărbat, și împotriva acestuia a fost luată măsura  reținerii pentru 24 de ore.
În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Slatina în vederea dispunerii măsurilor legale. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe si se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
În Movileni bărbatul nu este cunoscut drept o persoană care ar fi putut tâlhări pe cineva, conform anumitor surse fiind vorba de un bărbat cu o situație material bună, care a lucrat ani la rând în străinătate, dar care avea o problem de familie, partenera de viață părăsindu-l pentru un alt bărbat.
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.