9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt(Video, Galerie foto) Continuă căutarea unui cadavru la groapa de gunoi a Slatinei: „L-a omorât și l-a ars pe cauciucuri“

(Video, Galerie foto) Continuă căutarea unui cadavru la groapa de gunoi a Slatinei: „L-a omorât și l-a ars pe cauciucuri“

Anchetatorii continuă să-l caute pe bărbatul din Slatina, dispărut în luna noiembrie a anului trecut, și despre care există mărturii din anturajul acestuia că ar fi fost omorât și aruncat în halda de gunoi.

Polițiștii, rudele bărbatului de 42 ani, din Slatina, dispărut în luna noiembrie a anului trecut, dar și alte persoane care trăiesc din ambalajele adunate de la groapa de gunoi și vândute firmelor s-au adunat la depozitul temporar de deșeuri de la Slatina. Un excavator a luat metru cu metru gunoaiele, în speranța că vor da de cadavrul bărbatului, după ce rudele acestuia le-au spus polițiștilor că un frate al celui bănuit că l-ar fi omorât pe Gigel Crăciun ar fi recunoscut că presupusul făptuitor i-ar fi mărturisit lui crima. Polițiștii au adus la locul căutărilor și un câine de urmă.
„În casa mea a fost fratele lui, fratele celui care l-a omorât, și mi-a spus, am filmarea pe telefon, că au băut împreună în Zahana și că i-a spus că l-a omorât pe concubinul meu, m-am dus la poliție, dar nu m-au luat în seamă de prima dată. Eu am descoperit, și-acum poate să scape nejudecat, dacă nu găsesc nimic?! A spus că l-a omorât aici și l-a pus pe cauciucuri și l-a ars“, a declarat Liliana Lincă, concubina bărbatului.
Alți oameni care ajung în rampa de gunoi de când se luminează spun și ei că trăiesc, de acum, cu teamă că ceva rău li s-ar putea întâmpla.
„Eu și la 6,00 ajung aici, cu prima mașină, e-ntuneric, mi-e frică, ce-a pățit el pot să pățesc și eu“, a spus o femeie, în vreme ce un alt bărbat spune că îl cunoștea pe dispărut, dar și pe presupusul vinovat de dispariția slătineanului și chiar că erau prieteni, împărțeau baraca de la intrarea în rampă, mâncarea și băutura pe care le procurau.
Bărbatul dispărut are doi copii, un băiat în vârstă de 18 ani și o fată în vârstă de 10 ani, iar concubina sa spune că niciodată nu lipsea de acasă mai mult de o săptămână.
La IPJ Olt este în cercetare un dosar de dispariție a bărbatului și în cadrul acestuia se desfășoară operațiuni specifice de căutare, a informat purtătoul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, nefiind reținută vreo persoană (rudele băbatului dispărut susțineau că cel pe care ele îl bănuiesc de omor ar fi fost dus în arest). Slătineanul a dispărut în 4 noiembrie, iar în 25 noiembrie familia a anunțat dispariția la poliție, în luna decembrie concubina bărbatului anunțând, conform declarațiilor acesteia, polițiștii că bărbatul ar fi fost omorât și aruncat în halda de gunoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS