10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Accident cu trei victime la Valea Mare

Olt: Accident cu trei victime la Valea Mare

Trei bărbați au ajuns la spital, azi noapte, în urma unui accident petrecut între trei autoturisme, pe E 574, la Valea Mare, în judetul Olt, .
„Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit pe Drumul European 574, la ieșirea din Slatina spre Valea Mare, la un accident rutier.În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru bărbați. La sosirea echipajelor, cele patru persoane au fost găsite în afara autoturismelor, conștiente.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Celaru, județul Dolj, șofer la unui dinte autoturisme, acesta era conștient și prezenta excoriații la nivelul feței și dureri la membrul inferior stâng.

Echipajele de la Serviciul de Ambulanță au preluat pasagerul aflat pe scaunul din dreapta-față al aceluiași autoturism, în vârstă de 46 de ani, tot din localitatea Celaru, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial și un bărbat, în vârstă de 27 de ani, șofer, conștient cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial”, a transmis purtatorul de cuvânt al Isu Olt, Alin Badasteanu.

Toate cele trei victime au fost transportate la UPU Slatina. Politistii au deschis un dosar peal pentru vatamare corporala si continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS