15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltAccident rutier cu victime în Olt

Accident rutier cu victime în Olt

Pompierii de la Garda Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit în localitatea Vișina Nouă, pe drumul județean 604, la un accident rutier.

În accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau un adult și un minor și o căruță în care se aflau un adult și o minoră.

În momentul sosirii echipajelor, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Vișina Nouă, aflat în căruță, a fost găsit decedat.

Minora care se afla în căruță, în vârstă de 15 ani, din comuna Vișina Nouă, excoriații și dureri la membrele inferioare, a fost transportată la CPU Caracal.

Cele două persoane aflate în autoturism nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital.
Din primele verificari, politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt au stabilit faptul ca, un barbat, de 55 de ani, din comuna Visina Noua, în timp ce conducea un vehicul cu tractiune animala din direcția Vișina Nouă spre Vădastra, ar fi efectuat virajul la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 21 de ani, din comuna Vădastra, care se deplasa din sens opus.

In urma evenimentului, a rezultat decesul conducatorului vehiculului cu tracțiune animală și ranirea gravă a unei pasagere, de 14 ani.

Politistii au testat cu aparatul alcooltest conducatorul auto, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS