14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOIt: Percheziţii în Corabia la persoane bănuite că au furat motorină din ambulanţe

OIt: Percheziţii în Corabia la persoane bănuite că au furat motorină din ambulanţe

Polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au efectuat miercuri, 22 august, 17 percheziții la domiciliile unor persoane și la sediul Serviciului de Ambulanţă din orașul Corabia. Perchezițiile au fost efectuate într-un dosar penal, în care mai multe persoane sunt bănuite că, în perioada 2015-2018, și-ar fi însușit, în mod repetat, combustibil din cota alocată lunar autospecialelor din dotare, prejudiciind astfel bugetul instituției publice. Prejudiciul urmează a fi stabilit în urma cercetărilor.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bidoane cu motorină, în vederea continuării cercetărilor. Totodată, au fost puse în executare 16 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Poliției orașului Corabia pentru audieri. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS