Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și-au dat întâlnire cu cetățenii, pe „Esplanada Slatina” , oferindu-le acestora informații preventive. La activitate au participat și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt.

Polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat, pe raza municipiului Slatina, activități dedicate prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.
Polițiștii au abordat, deopotrivă tineri și vârstnici, dar și comercianți, cărora le-au oferit recomandări referitoare la minime măsuri de siguranță, pe care trebuie să le cunoască și să le adopte pentru a nu deveni victimele furturilor de orice tip.
Astfel, polițiștii au distribuit peste 150 de materiale cu conținut educativ-preventiv și le-au recomandat cetățenilor măsuri de protecție, subliniind totodată, importanța adoptării unei atitudini preventive în scopul reducerii riscului victimal.
Alături de polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au participat și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt, care le-au vorbit tinerilor, în special, despre prevenirea consumului de substanțe cu efecte psihoactive.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.