29.6 C
Craiova
duminică, 12 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Olt Slatina: Activităţi preventive pentru siguranţa persoanei şi a proprietăţii

Slatina: Activităţi preventive pentru siguranţa persoanei şi a proprietăţii

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și-au dat întâlnire cu cetățenii, pe „Esplanada Slatina” , oferindu-le acestora informații preventive. La activitate au participat și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt.

Polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat, pe raza municipiului Slatina, activități dedicate prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.
Polițiștii au abordat, deopotrivă tineri și vârstnici, dar și comercianți, cărora le-au oferit recomandări referitoare la minime măsuri de siguranță, pe care trebuie să le cunoască și să le adopte pentru a nu deveni victimele furturilor de orice tip.
Astfel, polițiștii au distribuit peste 150 de materiale cu conținut educativ-preventiv și le-au recomandat cetățenilor măsuri de protecție, subliniind totodată, importanța adoptării unei atitudini preventive în scopul reducerii riscului victimal.
Alături de polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au participat și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt, care le-au vorbit tinerilor, în special, despre prevenirea consumului de substanțe cu efecte psihoactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

64,5%, rata finală de promovare la BAC. Cifra în...

Rata finală de promovare în prima sesiune...

ȘTIRI GdS

Paraguayul a respins o nouă cerere de eliberare a...

Un tribunal din Paraguay a respins o nouă cerere de eliberare a lui Ronaldinho. Fostul star al fotbalului brazilian este deţinut de peste patru luni pentru utilizarea unor documente oficiale false.

Juventus, salvată de la înfrângere de Cristiano Ronaldo în...

Campioana en titre a Italiei, Juventus Torino, a remizat în extremis pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Atalanta Bergamo, sâmbătă seara, în cel mai aşteptat meci al etapei a 32-a din Serie A.

64,5%, rata finală de promovare la BAC. Cifra în...

Rata finală de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor din etapa specială, este de 64,5%, a informat,...

Românii care ajung în Ungaria intră în carantină

Ungaria a decis noi restricţii în ce priveşte trecerea frontierelor, care vor intra în vigoare de miercuri, pentru a preveni răspândirea coronavirusului...

Nelu Tătaru îi răspunde lui Cazanciuc, pe tema legii...

După ce președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a criticat legea caratinei spunând că nu există garanție că un român nu va putea fi...

Președintele Senatului, despre legea carantinei: „Nu există garanției că...

Acuzați că blochează din motive politice noua lege a carantinei, social-democrații răspuns liberalilor, susținând că actul normativ este foarte prost și nu...