7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Prinşi băuţi la volan

Olt: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii din municipiului Slatina au depistat, ieri, în trafic un tânăr, de 20 de ani, din comuna Curtişoara, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul alcoolscop, a rezultat concentraţie de 0,69 mg/L alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot ieri, polițiștii au depistat, pe raza comunei Izbiceni, un bărbat, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,67 mg/L alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Astăzi, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Poboru, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Jitaru, fără a poseda permis de conducere.
Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcoolscop și recoltarea de probe biologice de sânge.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS