Un bărbat, de 20 ani, din comuna Oboga, a fost depistat, ieri, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din oraşul Balş, , fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii olteni au fost sesizați, ieri după amiază, că un tânăr de 19 ani, din comuna Vădăstriţa, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 544 – Vădăstriţa, a intrat în coliziune cu două autoturisme, parcate regulamentar în afara părţii carosabile. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.