Acasă Local Olt Cinci agenţi şi-au început cariera de poliţist la IPJ Olt

Cinci agenţi şi-au început cariera de poliţist la IPJ Olt

-

Cinci agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, s-au prezentat luni, 30 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru a fi repartizați pe posturi.
Prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, cei 5 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție au fost avansați la gradul profesional de agent de poliție, aceștia venind în sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Aceștia își vor desfășura activitatea în structurile de ordine din cadrul posturilor de poliție comunale Vlădila, Dobroteasa, Corbu, Vâlcele și Gârcov, unde vor executa activități specifice pentru intervenția promptă la evenimente și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.