(VIDEO) Olt: Trafic oprit pe DN 65, la ieţirea din Balş. Şase persoane, răniteCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, din cauza unui accident rutier, circulaţia este oprită pe DN 65 Slatina – Craiova, în oraşul Balş, judeţul Olt. În urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, se efectuează manevre pentru descarcerarea unei persoane.

În cele două maşini se aflau șase persoane conştiente, care au fost transportate la CU Balș. Acționează o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descărcare, un echipaj SMURD și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Cinci victime urmează să fie transferate la UPU Slatina.


Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Comenteaza acum

Alte stiri

13 aprilie 2019

Craiova: Șofer oprit de polițiști cu focuri de armă

În această dimineață, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au observat un autoturism, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcţiune, la intersecţia străzii Popa Şapcă cu strada Unirii. Poliţiştii au pornit ...

Sumarul ediției de duminică, 21 aprilie 2019

Top