24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Oaspeți belgieni la Centrul Social Multifuncțional pentru copii dezavantajați din Grădinari

Olt: Oaspeți belgieni la Centrul Social Multifuncțional pentru copii dezavantajați din Grădinari

Centrul social multifuncțional pentru copii dezavantajați din Grădinari, județul Olt, al Arhiepiscopiei Craiovei, a fost vizitat perioada aceasta de un grup de tinere cercetașe ale organizaței belgiene ,,Jeunes en Roumanie”, aflate în tara noastră într-un schimb de experiență.
Cu acest prilej, au vizitat Centrul, au fost familiarizate cu activitățile desfășurate, participând cu entuziasm la o parte dintre acestea, au schimbat impresii cu beneficiarii și specialiștii Centrului Social.
„La final, tinerele cercetașe au primit cadou un mic program artistic susținut de beneficiarii Centrului, program care a constat în interpretarea de dansuri tradiționale și cântece românești A fost o experiență plăcută și benefică atât pentru beneficiarii, specialiștii și voluntarii prezenți, cât și pentru oaspeții noștri care s-au declarat plăcut impresionați de calitatea activităților oferite de Centru, de echipa de specialiști și de baza materială oferită beneficiarilor”, a subliniat pr. Costea Romică, coordonatorul Centrului social din Grădinari al Arhiepiscopiei Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS