Olt: Amendat pentru încălcarea legislației din domeniul transportului deșeurilor periculoasePolițiștii olteni au aplicat o amendă în valoare de 20.000 de lei pentru încălcarea prevederilor legislației din domeniul transportului deșeurilor periculoase.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au acționat pe raza localității în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite. În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat, de 23 de ani, din localitate, în timp ce transporta 10.000 kg materiale feroase cu un autotractor, fără a avea completat formularul de încărcare-descărcare.


Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase pe teritoriul României.


Comenteaza acum

Alte stiri

8 aprilie 2019

CJ Gorj îşi face serviciu pentru ridicarea deşeurilor

Judeţul Gorj intenţionează să îşi înfiinţeze propria companie de salubritate. În acest sens, se află în studiu un proiect la nivelul Serviciului de Gestionare a Deşeurilor din cadrul Consiliului Judeţean Gorj. Potrivit lui Luis Popa, şeful ...

Sumarul ediției de duminică, 21 aprilie 2019

Top