Acasă Local Olt Olt: Testare psihologică pentru candidaţii la şcolile de jandarmi

Olt: Testare psihologică pentru candidaţii la şcolile de jandarmi

-

În cadrul derulării activităţilor specifice de recrutare personal, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt organizează testarea psihologică a candidaţilor înscrişi în vederea susţinerii examenului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.
Evaluarea psihologică se va desfăşura în două zile începând cu orele 08.30 la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie „Nicolae Golescu” Slatina, str. Cazărmii, nr. 40 în ordinea alfabetică a numelui de familie astfel:
– luni 09.07.2018 cu candidaţii ale căror nume de familie încep cu litera „A” până la „N”, inclusiv;
– marţi 10.07.2018 cu candidaţii ale căror nume de familie încep cu litera „O” până la „Z”, inclusiv.
Tabelele nominale cu prezenţa candidaţilor în cele două zile sunt afişate la avizierul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie „Nicolae Golescu” Slatina, str. Cazărmii, nr. 40.
Candidaţii vor avea asupra lor:
– buletinul/cartea de identitate;
– pix cu mină de culoare albastră.
Este interzis accesul în sala de examinare cu telefoane mobile, aparate de fotografiat/filmat sau alte sisteme de înregistrare.
Pentru informaţii suplimentare candidaţii se pot adresa la numerele de telefon 0249/437901 sau 0249/437904, interior 24535.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...