16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O femeie și un bărbat au fost omorâți de un șofer beat

Olt: O femeie și un bărbat au fost omorâți de un șofer beat

Un accident rutier a avut loc în comuna Slătioara, ieșirea spre Criva. În impact au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, două persoane inconștiente, fără victime încarcerate.

Cele două victime aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 34 de ani și un bărbat, 48 de ani, șofer al celuilalt autoturism.
Șoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din același autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conștient, cu traumatism toracic și traumatism membrul superior.

„Soferul unui autoturism se afla sub influența alcoolului,0.58 mg/l in aerul expirat și a pierdut controlul asupra direcțiej de mers pe DJ 677 în comuna Slatioara, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism. Șoferul din cel de-al doilea autoturism si o pasagera din primul au decedat. În cauză a fost deschis dosar penal pentru din culpa si conducerea sub influenta alcoolului”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS