Serviciul de Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean din Olt are șef nou, după ce comisarul-șef de poliție Marius Nicolae-Oprițescu s-a retras.
„În ziua de 11 Iunie, comisarul șef de poliție Marius Nicolae Opriţescu, șeful Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean din Olt s-a retras din activitate“, a anunțat biroul de presă al IPJ Olt, menționând totodată că „poliția olteană mai pierde un profesionist“. La șefia serviciului a fost împuternicit comisarul șef de poliție Ungureanu Dumitru Daniel. Comisarul șef de poliție Marius Nicolae Opriţescu a trecut în rândul cadrelor militare în rezervă și în retragere după 27 de ani de poliție. Acesta a condus SIAS încă de la înființare, din 2001.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.