După două zile de căutări, polițiștii l-au descoperit pe băiatul de 14 ani, din Brebeni, județul Olt, care marți, 5 iunie, a dipărut de acasă, chiar în podul casei părintești.

Adolescentul, care mai plecase de acasă, a fost găsit joi, 7 iunie 2018, în podul casei. Urmează ca polițiștii să stabilească ce motive a avut băiatul să se ascundă. Între timp la familie a ajuns și un reprezentant al DGASPC Olt, pentru a a stabili dacă este nevoie de o măsură de protecție. „Un reprezentant al nostru se află al familie, încă nu avem concluzii. Este o familie compusă din părinți, copii și bunici, o familie normală, deocamdată nu avem concluzii“, a declarat directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca.
Băiatul va fi supus și unei evaluări medicale, având în vedere faptul că a stat ascuns timp de două zile, cel mai probabil interval în care nici nu s-a hrănit.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.