22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUpdate Olt: Bărbatul peste care căzuse un mal a fost salvat

Update Olt: Bărbatul peste care căzuse un mal a fost salvat

Update: Echipaje din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina au intervenit în această seară, în comuna Bobicești, pentru salvarea unui bărbat surprins de un mal de pământ, pe timpul executării unor lucrări de extindere a canalizării din localitate.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și autocamionul cu containerul de căutare-salvare. În sprijinul pompierilor a venit și un echipaj cu medic la Serviciul de Ambulanță Olt.

La sosirea primelor echipaje, bărbatul era acoperit de pământ până în zona pieptului, dar era conștient și cooperant.

Echipajele de pompieri, cu sprijinul cetățenilor, au acționat pentru extragerea bărbatului, concomitent cu lucrările de asigurare a malurilor șanțului în care acesta se afla.

Cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor din dotarea autospecialelor, salvatorii au reușit să îl extragă pe bărbat și să îl predea echipajelor medicale. Pe tot parcursul intervenției victima a fost conștientă și a cooperant cu echipele de intervenție.

Pacientul, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Bobicești, prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare și la nivel lombar și a fost transportat la UPU Slatina.

Intervenția a avut un grad ridicat de dificultatea, din cauza poziției în care bărbatul se afla și a spațiului foarte îngust.

 

Pompierii Gărzii Balş şi Detaşamentului Slatina intervin în aceste momente pentru salvarea unui bărbat de 42 de ani peste care a căzut un mal de pământ, în localitatea Bobiceşti. Bărbatul este conştient şi cooperant, susţin pompierii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS