21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltUPDATE - Olt: Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă

UPDATE – Olt: Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă

Peste 145 de kg. de tutun mărunțit și aproximativ 3.000 de euro ridicate de polițiști în urma perchezițiilor. 12 persoane conduse la sediul poliției pentru audieri.

Polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, în această dimineaţă, 13 percheziții domiciliare pe raza județului Olt.

Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile unor persoane, din comuna Rotunda, bănuite de săvârșirea infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri, prevăzută de Codul Fiscal.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 145 de kg de tutun mărunțit, 4 instalații artizanale de mărunțit tutunul și aproximativ suma de 3.000 de euro.

12 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.La acțiune au participat 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

UPDATE 16:43 In urma audierilor efectuate de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice 3 barbati cu varste cuprinse intre 37 si 43 de ani toti din localitatea Rotunda au fost plasati sub control judiciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS