9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O mașină și o remorcă au ars într-un incendiu izbucnit la o gospodărie din Măgura (VIDEO)

Olt: O mașină și o remorcă au ars într-un incendiu izbucnit la o gospodărie din Măgura (VIDEO)

 

 

Pompierii Stației Scornicești au intervenit în această dimineață, în localitatea Optași Măgura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească și propagat la gospodăria vecină. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe, situate în gospodării diferite și la un autoturism.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de două ore și jumătate, iar în urma incendiului au ars o anexă gospodărească pe circa 15 metri pătrați, un autoturism și o remorcă în proporție de 70 %, la gospodăria de unde a izbucnit incendiul și un fânar, pe circa 70 de metri pătrați și patru tone de furaje, de la gospodăria vecină. Masina si remorca apartin celui din gospodaria caruia a pornit incendiul.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la jarul lăsat nesupravegheat într-o anexă gospodărească și s-a propagat cu repeziciune și la fânarul aflat în imediata apropiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS