Codul galben a adus grindină în Olt

Autori


 

În doar câteva minute, pământul aproape că s-a acoperit cu un strat consistent de grindină în ocalitatea Movileni din județul Olt.

Ploaia care a adus prăpădul la Movileni nu a durat mai mult de 15-20 de minute, a estimat primarul localității, Sorin Toma, însă a fost de ajuns să producă pagube importante culturilor și să distrugă și câteva acoperișuri.


„Mâine fac adresă, am anunțat și pe domnul prefect, a spus că ne sprijină, mâine evaluăm pagubele, dar sunt, să știți. Am văzut și câteva acoperișuri afectate, dar și culturile. A bătut și pe Bacea și pe Movileni, în ambele sate. La vecini nu știu, nu am auzit, la noi s-a lăsat norul“, a spus primarul.

Grindina s-a semnalat și în alte localitățu, pe rețelele de socializare apărând imagini din Ipotești, o altă localitate olteană, dar și de pe drumul dintre Movileni și Tufeni.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 februarie 2019

Dolj: 20 de şoferi au rămas fără pemis în câteva ore

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat joi, 21 februarie, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate pietonilor și autovehiculelor. În urma abaterilor ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 februarie 2019

Top