În doar câteva minute, pământul aproape că s-a acoperit cu un strat consistent de grindină în ocalitatea Movileni din județul Olt.

Ploaia care a adus prăpădul la Movileni nu a durat mai mult de 15-20 de minute, a estimat primarul localității, Sorin Toma, însă a fost de ajuns să producă pagube importante culturilor și să distrugă și câteva acoperișuri.
„Mâine fac adresă, am anunțat și pe domnul prefect, a spus că ne sprijină, mâine evaluăm pagubele, dar sunt, să știți. Am văzut și câteva acoperișuri afectate, dar și culturile. A bătut și pe Bacea și pe Movileni, în ambele sate. La vecini nu știu, nu am auzit, la noi s-a lăsat norul“, a spus primarul.
Grindina s-a semnalat și în alte localitățu, pe rețelele de socializare apărând imagini din Ipotești, o altă localitate olteană, dar și de pe drumul dintre Movileni și Tufeni.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.