5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bărbat din Balş reţinut pentru că a omorât în bătaie un biciclist care i-a arătat semne obscene

Olt: Bărbat din Balş reţinut pentru că a omorât în bătaie un biciclist care i-a arătat semne obscene

Un bărbat de 35 de ani, din Balş, a fost reţinut, miercuri seara, fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte după ce, cu două zile în urmă, a bătut, în trafic, un biciclist de 43 de ani, pentru că i-ar fi arătat semne obscene lui şi şoferului camionului în care se afla.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că evenimentul s-a petrecut luni după-amiază, în Balş, pe drumul naţional DN 65 care tranzitează oraşul. La un moment dat, între biciclist şi şoferul camionului a existat o şicană în trafic. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar şoferul a tras pe dreapta. Pasagerul care îl însoţea, un bărbat tot din Balş, a coborât şi l-a luat la bătaie pe bicyclist, iar în urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.
O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă.
Acesta a fost intubat în UPU Slatina, apoi transferat la Spitalul Craiova, unde în cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a murit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS