10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltCâștigătorii posturilor de agent din sursă externă au depus jurământul la IPJ Olt

Câștigătorii posturilor de agent din sursă externă au depus jurământul la IPJ Olt

IPJ Olt a transmis astăzi un comunicat privind ocupanții posturilor din cadrul Serviciliului Comunicații și Informatică, informând că cele două persoane au depus miercuri, 9 mai, jurământul de credință al polițistului.
De departe cele mai solicitate, șapte din cele 11 posturi pentru polițiști recrutați din sursă externă scoase la concurs de IPJ Olt au fost ocupate (cu o excepție), iar primii încadrați, cei doi agenți recrutați pentru Serviciului Comunicații și Informatică, au depus miercuri, 9 mai 2018, jurământul de credință.
Achim Cornel Alexandru și Lupu Cosmin Ion, ambii din județul Olt, au obținut la concurs note peste 8.65, a transmis IPJ Olt, concurând pe posturi pentru care s-au înscris inițial 22 de persoane.
În cursul lunii martie, IPJ Olt a scos la concurs 11 posturi vacante, șapte de ofițer, două de agent, un agent reîncadrat și un post personal contractual. Pentru încadrarea ofițerilor care au promovat concursul se așteaptă ordinul de ministru. Cele mai solicitate posturi au fost cele de la Serviciul Financiar, unde pentru două posturi s-au înscris 50 de candidați. Au rămas, în schimb, neocupate cel de agent reîncadrat, un post de ofițer psiholog (pentru poligraf), un post de ofițer la serviciul Logistic și un altul de sociolog la Serviciul Prevenirea Criminalității.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS