Misiune contraconometru pentru pompierii olteni, care au intervenit în această după-amiază, în orașul Scornicești, pentru salvarea unui bărbat din podul unui bloc de locuințe. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din orașul Scornicești, executa lucrări la acoperișul blocului și a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Stația Scornicești și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.
Pacientul a fost găsit conștient, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic și traumatism la umărul stâng.
Având în vedere accesul dificil către pacient și posibilitățile limitate de extragere a acestuia, a fost solicitat sprijinul autoplatformei pentru intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Slatina.
Bărbatul a fost stabilizat de echipajul medical, asigurat cu ajutorul echipamentelor din dotarea autoplatformei și coborât în siguranță.
Pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță și transportat la UPU Slatina.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.