Acasă Local Olt (VIDEO) Jandarmeria Olt stinge lumina de „Ora Pământului”

(VIDEO) Jandarmeria Olt stinge lumina de „Ora Pământului”

-

Jandarmeria Olt se alătură și în acest an inițiatorilor acțiunii internaționale „Ora Pământului”, cu scopul atragerii atenției asupra problemelor de mediu actuale: poluarea, încălzirea globală și folosirea resurselor finite pentru satisfacerea consumului din ce în ce mai ridicat de energie.
Astfel, în semn de susținere, sâmbătă, 24 martie a.c., între orele 20.30 – 21.30, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt va participa activ la acțiune, prin stingerea luminilor și oprirea aparaturii electronice, excepție făcând doar sistemul comunicațional și dispeceratul unității pentru a nu afecta capacitatea operațională și misiunile ce revin instituției.
Jandarmeria a rămas un partener constant al acțiunii „Ora Pământului”, iar demersurile de protejare a mediului nu se limitează doar la o singură acțiune, ci și la promovarea la nivel național, în toate unitățile, a unui consum rațional al energiei, cu scopul reducerii cheltuielilor administrative, dar și pentru reducerea poluării.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după meciul cu FC Voluntari, că golul marcat din lovitură liberă nu este întâmplător.