https://www.youtube.com/watch?v=grg83fU1m2E&feature=youtu.be

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 3 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

Polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 3 percheziții domiciliare în județele Argeș și Olt, la locuințele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1 kg. de fragmente vegetale, 4.500 de lei, telefoane mobile şi ustensile folosite la porţionarea şi ambalarea substanţelor interzise.

Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi achiziționat on-line diverse cantități de canabinoizi sintetici de pe site-uri de specialitate din străinătate, pe care ulterior le-ar fi preparat, porționat și ulterior distribuit pe raza județului Argeș.

De asemenea, a reieșit că un tânăr de 28 de ani, din Slatina, ar fi comercializat astfel de substanțe unui consumator din municipiul Pitești, care ulterior a decedat.

Trei persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri.

La acțiune participă polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Argeș și Olt, precum și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din cele două județe.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.