Olt: Misiuni de salvare a persoanelor surprinse de viscolEchipajele ISU Olt, autoșenilata ISU Sibiu, cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență și societăților de deszăpezire, au desfășurat, pe parcursul serii și nopții, misiuni în sprijinul populației afectate de fenomenele meteorologice periculoase.

În orașul Corabia, un adolescent, de 17 ani, a anunțat că a fost surprins de viscol în timp ce se deplasa pe jos spre casă și a solicitat sprijin pentru a ajunge la domiciliul din cartierul Tudor Vladimirescu. La locul solicitării s-au deplasat membrii SVSU Corabia, cu un utilaj și l-au transportat în siguranță spre casă.

La limita județelor Olt și Teleorman, între localitățile Mândra, din judeţul Olt și Socetu, din Teleorman, două persoane, soț și soție, cu domiciliul în localitatea Dobrotești, Teleorman, au fost surprinse de viscol în autoturism și au solicitat sprijin în vederea evacuării din zona respectivă. SVSU Văleni s-a deplasat cu un utilaj la locul indicat, iar cele două persoane au fost transportate în comuna Văleni. Cele două persoane au rămas peste noapte la rudele din localitate.

Pe DJ546, între localitățile Slatina-Brebeni și Brebeni-Coteana, echipajele ISU Olt, cu sprijinul utilajelor de deszăpezire și Serviciilor Voluntare pentru Situații, au salvat două persoane aflate în autoturisme pe DJ 546 și au preluat din comuna Brebeni un copil și un adult cu probleme medicale.


Pacienții au fost transportați la UPU Slatina, de Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, în stare stabilă.

Echipajele ISU Olt și autoșenilata ISU Sibiu, cu sprijinul utilajelor de deszăpezire și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, au intervenit pe DJ 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, pentru salvarea unor persoane surprinse de viscol. Au fost identificate șapte persoane și trei autovehicule, iar cu ajutorul autoșenilatei cele șapte persoane au fost transportate, în siguranță, către spațiile de cazare puse la dispoziție de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Brebeni.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 17 februarie 2019

Actualitate

» Casa lui Kevin Prince Boateng (FC Barcelona), ”călcată” de hoţi
» Vâlcea: Pompierii intervin pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată. Există pericol de propagare la mai multe case
» Ministrul Educației vrea înfiinţarea de clase separate pentru copiii cu cerinţe speciale
» Aproape 40.000 de români au cerut autorizație de intrare în Canada în primul an de la desființarea vizelor
» Bucăţi dintr-un zid au căzut pe DN1, în zona staţiunii Buşteni. O maşină a fost avariată
» Poliţiştii de la rutieră au ieşit pe străzi şi au dat amenzi de peste 85.000 de lei
» Condamnaţi pentru tentativă de viol şi lipsire de libertate
» Prinsă în timp ce vindea ţigări de contrabandă
» Întrerupere a serviciului de emitere rovinietă prin sistemul SIEGMCR
» Theresa May va discuta despre Brexit cu toți liderii statelor membre UE
» Un deținut a folosit o metodă inventivă pentru a avea parte de o reducere a pedepsei
» Gorj: Gunoi menajer, abandonat între Novaci și Rânca
» Microbuzul tricolor de campanie al candidatului George Simion la alegerile europarlamentare a fost blocat la granița cu Republica Moldova
» Victor Ciorbea susține că a cerut lămuriri privind alcătuirea completurilor de trei judecători
» Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Sport

» Tenis / Tecău şi Rojer, învinşi în finala de dublu la Rotterdam (ATP)
» Volei / Zi neagră pentru SCM „U“ Craiova (FOTO, VIDEO)
» Fotbal / Liga I, etapa a 24-a
» Fotbal / Universitatea II Craiova a făcut scor cu Sporting Roșiori (FOTO, VIDEO)
» Handbal (m) / Ce meci nebun la sala mică! (FOTO, VIDEO)

Top