21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltProcurorii încearcă să o audieze pe femeia care și-a împușcat iubitul polițist

Procurorii încearcă să o audieze pe femeia care și-a împușcat iubitul polițist

Poliţistul împuşcat de iubita lui este şi acum în stare gravă la spital

Femeia de 27 ani care și-a împușcat accidental iubitul în noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2018 urmează să fie audiată de procurori. Tânăra, rănită la mâna stângă, a suferit miercuri o intervenție chirurgicală, primind ulterior tratament în Terapie Intensivă. Joi, pacienta a fost transferată în secția Chirurgie Plastică, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt fiind pregătiți să o audieze. „Nu știu dacă reușim, dar avem în plan“, a declarat, joi, prim-procurorul Anca Anuța.
Audierea tinerei nu a putut fi realizată în noaptea accidentului în primul rând din cauza stării foarte agitate a pacientei. Reacția tinerei, care a fost deosebit de violentă verbal, atât cu personalul de pe ambulanță, cât și cu personalul din UPU, a stârnit speculații, fiind pusă de cei care comentează în aceste zile cazul atât pe consumul de alcool, pe care îl suspectează și anchetatorii, cât și pe un eventual consum de substanțe interzise. Prim-procurorul a respins, însă, comentariile, declarând: „Nu mă luați cu zvonurile din oraș, luați de bun ceea ce vă spun eu, în oraș se spun multe. Am spus, în cadrul comunicatului, că am preluat probe de urină și de sânge. Probele de urină durează, abia le-am trimis la București, niciodată n-o să dau informații până nu am expertizele“, a declarat Anuța.
Cât despre starea bărbatului, prim-procurorul a precizat că este „aceeași, mai rău de atât nu se poate, ați văzut ce spune medicul, sunt rezervați“.
Rezevată în declarații este și fosta soție a polițistului și mama celor doi copii ai săi, care a precizat: „Pot spune doar că relația cu cei mici era una bună. Îi lua la el în weekenduri și în vacanțe, copiii fiind fericiți. Nu avea un comportament de om depresiv sau alcoolic. Restul o să stabilească poliția“, a declarat fosta soție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS