16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Bătaie filmată de vecini în comuna Găneasa

Olt: Bătaie filmată de vecini în comuna Găneasa

Trei bărbați dintr-un sat din Olt și-au reglat conturile în mijlocul străzii, sub privirile vecinilor desfășurându-se o bătaie în toată regula. Vecinii au postat pe un site de socializare imagini și filmulețe de la incident. Conflictul între doi bărbați s-ar fi reaprins joi-seara, unul dintre aceștia chemându-și în ajutor și un prieten.
„Un caz cutremurător mamă şi fiu bătuții cu cruzime şi bestialitate. Lăsați în baltă de sânge în mijlocul drumului . De față cu copii şi lumea după stradă. De doi indivizi din Izvoru, comuna Ganeasa în jurul orei 18.00. Oamenii care au fost de față au fugit de frică. Vă rog să distribuiți mai departe dacă doriți să nu se mai repete astfel de cazuri Dramatice..
Un copil de 13 ani a avut curaj să facă poze şi videoclip până să vină politia şi salvarea la faţa locului. Şi de faţă cu Organele de Poliţie?
Mare curaj a avut copilul acesta să facă această filmare. Şi după telefonul copilului de 13 ani s-a sunat la 112“, a postat pe contul de facebook Camelia Elisabeta, alături de mai multe fotografii și un filmuleț.
„Ei au certuri mai vechi. Mircea, băiatul ăsta bătut, ar fi întâlnit-o după-amiază pe soția unuia dintre agresori și i-ar fi reamintit de ce a făcut soțul său. Femeia a ajuns acasă, i-a spus soțului, iar când Mircea a trecut pe drum cu maică-sa, veneau de undeva, l-a bătut, ajutat de încă un cetățean“, a declarat un localnic din Izvoru.
Victima agresiunii a ajuns la spital, unde, conform fotografiilor postate de același martor în această dimineață, s-ar afla și acum.

Polițiștii îi cercetează în prezent pe cei implicați în altercația de joi-seara, petrecută în satul Izvoru, comuna Găneasa, pentru încăierare, în urma evenimentului trei persoane fiind transportate la spital. La poliție s-a sunat atât în sprijinul bărbatului însoțit de mama sa, cât și în sprijinul presupusului agresor. Iată ce spun polițiștii, prin intermediul purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, cms. Iulian Nicolae: „În ziua de 01.02.2018, prin intermediul SNUAU 112, o persoană din comuna Găneasa a sesizat că în timp ce două persoane, de 29, respectiv 52 ani, ambele din aceeași localitate, care se deplasau pe o stradă din comuna Găneasa, sat Izvoru, au fost lovite de un tânăr de 22 ani, din aceeași localitate. La aproximativ 15 minute de la primul apel prin SNUAU 112, tânărul de 22 ani a sesizat de asemenea prin intermediul SNUAU că a fost înțepat cu un cuțit de către bărbatul de 29 ani, care fusese implicat în altercație. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Găneasa, care a aplanat conflictul. Toate persoanele au fost transportate la o unitate medicală iar în cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 198 alin.1 din Codul Penal“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS