Acasă Local Olt Olt: Un poliţist a fost împuşcat accidental de iubita sa

Olt: Un poliţist a fost împuşcat accidental de iubita sa

-

Bogdan Dumitrescu, de 33 de ani, din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, a ajuns, aseară, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce din joacă prietena lui, de 26 de ani, l-a împuşcat în cap, cu pistolul personal al poliţistului, potrivit reprezentanţilor IPJ Olt. „Pacientul a ajuns la SJU Craiova, noaptea trecută, în jurul orei 03:18, în stare foarte gravă, şi a primit îngrijiri medicale de urgenţă. Bărbatul prezenta plăgi împuşcate cranio-cerebrale, pe partea frontal-stângă. Acesta a fost internat la Terapie Intensivă pentru neurochirurgie. Actual se află internat tot la Terapie Intensivă, este intubat şi ventilat mecanic, iar decomdată este stabil hemodinamic. În cazul acestuia, prognosticul este rezervat“, a declarat Cristina Geormăneanu.

Tânăra s-a rănit la mâna stângă şi a fost internată în Spitalul Slatina. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală.

 

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.