Acasă Local Olt Olt: O elevă de clasa a VII-a, agresată de un muncitor

Olt: O elevă de clasa a VII-a, agresată de un muncitor

-

O elevă de clasa a VII-a, a şcolii din Dranovăţu, arondată Şcolii Gimnaziale Găneasa, a fost agresată, miercuri, de un muncitor al firmei care efectua lucrări de alimentare cu apă. Cea care a sesizat Poliţia, depunând plângere, a fost bunica fetei, femeia având-o în grijă pe nepoată, după ce părinţii fetei au plecat la muncă în străinătate. Bărbatul este din comuna Izvoarele, iar într-o pauză a elevilor acesta ar fi încercat s-o ia în braţe pe fată şi să o sărute. Fata l-a respins, reuşind să scape. Procurorii îl audiază pe suspect. Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Ştire în curs de actualizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amendaţi pentru folosirea telefonului mobil la volan

Poliţiştii de la Rutieră au dat primele amenzi şoferilor depistaţi folosind telefonul mobil la volan. Asta după ce, de sâmbătă, pot fi sancţionaţi cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului.

Horoscop

Berbec Debutul săptămânii vă aduce multă energie şi dorinţă de a vă implica în tot felul de activităţi. Energia de care daţi...