23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Olt Olt: O elevă de clasa a VII-a, agresată de un muncitor

Olt: O elevă de clasa a VII-a, agresată de un muncitor

-

O elevă de clasa a VII-a, a şcolii din Dranovăţu, arondată Şcolii Gimnaziale Găneasa, a fost agresată, miercuri, de un muncitor al firmei care efectua lucrări de alimentare cu apă. Cea care a sesizat Poliţia, depunând plângere, a fost bunica fetei, femeia având-o în grijă pe nepoată, după ce părinţii fetei au plecat la muncă în străinătate. Bărbatul este din comuna Izvoarele, iar într-o pauză a elevilor acesta ar fi încercat s-o ia în braţe pe fată şi să o sărute. Fata l-a respins, reuşind să scape. Procurorii îl audiază pe suspect. Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Ştire în curs de actualizare.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.