Acasă Local Olt Olt: O elevă de clasa a VII-a, agresată de un muncitor

Olt: O elevă de clasa a VII-a, agresată de un muncitor

-

O elevă de clasa a VII-a, a şcolii din Dranovăţu, arondată Şcolii Gimnaziale Găneasa, a fost agresată, miercuri, de un muncitor al firmei care efectua lucrări de alimentare cu apă. Cea care a sesizat Poliţia, depunând plângere, a fost bunica fetei, femeia având-o în grijă pe nepoată, după ce părinţii fetei au plecat la muncă în străinătate. Bărbatul este din comuna Izvoarele, iar într-o pauză a elevilor acesta ar fi încercat s-o ia în braţe pe fată şi să o sărute. Fata l-a respins, reuşind să scape. Procurorii îl audiază pe suspect. Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Ştire în curs de actualizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...