21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Incendiu la o casă de locuit din Gostavățu. Un bătrân şi-a pierdut viaţa, soţia sa s-a salvat

Olt: Incendiu la o casă de locuit din Gostavățu. Un bătrân şi-a pierdut viaţa, soţia sa s-a salvat

Pompierii Gărzii Stoenești au intervenit noaptea trecută, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, în comuna Gostavățu, sat Slăveni, la un incendiu de locuință. Din datele transmise de persoana care a anunțat evenimentul, în momentul izbucnirii incendiului două persoane se aflau în locuința.
În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacară și degajări mari de fum, la bunurile dintr-un hol și din două camere de locuit. Pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate pentru lichidarea incendiului.
În momentul asigurării accesului în locuința, în dormitor, pompierii au găsit un bărbat, în vârstă de 69 de ani, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.
În urma incendiului au ars bunurile din două camere de locuit și dintr-un hol și tavanele celor trei încăperi.
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un sistem de încălzire defect sau cu improvizații. Foloseau pentru încălzire o aeroterma.
Femeia s a autoevacuat înaintea sosirii echipajelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS