29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Accident rutier soldat cu trei răniți pe DJ 677

Olt: Accident rutier soldat cu trei răniți pe DJ 677


Un accident rutier soldat cu trei persoane rănite s-a produs, miercuri-seara, 3 ianuarie 2018, pe DJ 677, la intersecția cu drumul european 574. Două mașini s-au ciocnit, iar în interiorul lor se aflau șase persoane. Conform informațiilor ISU Olt, trei persoane au fost asistate la fața locului de către echipajele medicale sosite în ajutor, un bărbat și o femeie fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Bărbatul transportat la spital, care acuza dureri de umăr, are 28 de ani și este din Râmnicu-Vâlcea, în timp ce a doua persoană este o femeie de 40 ani, din aceeași localitate, care a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ambele victime erau conștiente, au mai informat reprezentanții ISU Olt.
Vinovat de accident, au stabilit polițiștii, este un conducător auto în vârstă de 56 ani, din Piatra-Olt, care la un viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere celui de-al doilea autoturism, acroșându-l. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS