Acasă Local Olt Olt: Un tânăr de 23 ani s-a spânzurat după Revelion, în timp...

Olt: Un tânăr de 23 ani s-a spânzurat după Revelion, în timp ce un bărbat a plecat de acasă amenințând că-și pune capăt zilelor

-

Un tânăr de 23 ani, din județul Olt, și-a încheiat socotelile cu viața în prima zi din 2018. Bărbatul era din satul Slăveni, localitatea Gostavățu, iar rudele care l-au descoperit atârnând în ștreang, luni-dimineață, 1 ianuarie 2018 și ausunat la 112. Medicul de pe ambulanță nu a mai avut însă ce să facă, declarând decesul, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, dr. Alina Duminică.
 O altă solicitare care viza un posibil act de suicid a venit chiar la trecerea dintre ani, o femeie din Slatina anunțând că soțul său, cu care se află în procedură de divorț, a plecat de acasă, amenințând că-și pune capăt zilelor. Femeia le-a indicat salvatorilor ca posibil loc al suicidului râul Olt, însă a indicat mai multe zone. Pompierii au patrulat pe malul Oltului, încercând să găsească eventuale indicii ale prezenței bărbatului, însă fără succes. În cele din urmă bărbatul s-a întors acasă pe 1 ianuarie 2017, înainte de orele prânzului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.