23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Olt Olt: Două persoane rănite de petarde în noaptea de Revelion

Olt: Două persoane rănite de petarde în noaptea de Revelion

-

Pompierii SMURD Osica au intervenit în noaptea de Revelion la două cazuri de persoane rănite în urma folosirii materialelor pirotehnice.

În jurul orei 00.05, echipajul SMURD Osica a intervenit în comuna Osica de Jos, de unde a preluat o adolescentă, în vârstă de 14 ani, conștientă, cu o plagă de circa trei centimetri în zona mandibulei, în urma exploziei unei petarde.

În jurul orei 01.30, echipajul SMURD Osica și un echipaj SAJ, au intervenit în comuna Fălcoiu, la un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, cu traumatism deget la membrul superior drept, în urma exploziei unei petarde.

Ambele victime au fost transportate la UPU Slatina.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.