UPDATE: Pompierii ISU Olt, ajutați de pompieri ai serviciului privat RIVERGATE, au reușit să lichideze după aproximativ o oră și jumătate incendiul izbucnit sâmbătă-seara, în jurul orelor 23,00, la un depozit de băuturi alcoolice și răcoritoare din Slatina, strada Nicolae Bălcescu (depozitul Grosby). Incendiul a afectat aproximativ 600 m.p. din totalul de 2.000 m.p., arzând materiale combustibile, ambalaje, biroul de supraveghere, centrala de detecție, două monitoare, două imprimante, un dozator de apă, actele gestionarilor aflate într-un fișet metalic, prelata unui camion al firmei- parțial. Marfa din apropierea biroului afectat s-a distrus parțial, restul mărfii fiind degradată. Din cercetările preliminare, pompierii spun că incendiul a izbucnit din cauza unui scurt-circuit electric.
Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă-seara, în jurul orei 23,00, la un depozit de băuturi alcoolice și răcoritoare din strada Nicolae Bălcescu, Slatina, județul Olt. Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion cu un bazin de 9000 de litri de apă și o autospecială multifuncțională. Incendiul se manifestă pe aproximativ 2.000 m.p., pompierii reușind să scoată din depozit și mai multe butelii. Conform primelor informații furnizate de reprezentanții ISU OLt, nu sunt anunțate victime.
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.