Trei bărbați au ajuns la spital sâmbătă-seara, 4 august 2017, în urma unui accident produs pe drumul DN 5/ E 80 din Olt.
Un bărbat de 42 ani, din localitatea Călărași, județul Dolj, a urcat la volanul unei mașini aparținând unui cetățean din comuna olteană Fărcașele. Bărbatul dorea să o testeze înainte să o cumpere. În timpul testului, dorind să pătrundă pe un drum secundar, cel mai probabil a virat stânga fără să se asigure, din spate autoturismul fiind lovit de un alt autoturism care circula în același sens de mers, spre Caracal.
În urma accidentului, trei bărbați au ajuns la spital. Bărbatul de 42 de ani, din Dolj, a suferit o fractură la membrul superior stâng și un hematom la cap, în timp ce proprietarul mașinii, bărbatul de 52 ani, din comuna Fărcașele, a suferit un traumatism toracic și un traumatism la umăr. Un al treilea bărbat, în vârstă de 24 ani, din Gostavățu, a ajuns tot la CPU Caracal, în urma traumatismului la cap suferit.
La fața locului au acționat un echipaj SMURD din cadrul Gărzii Stoenești, un echipaj de descarcerare și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.