Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt vor asigura, în perioada 5 – 6 august, măsurile de ordine şi protecţia participanţilor pe timpul manifestărilor cultural artistice ce se vor desfășura la nivelul județului, în următoarele localități: Strejești, Urzica, Gostavățu, Văleni și Poboru. Jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurarea a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților.
Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârsirii unor fapte de natură antisocială să solicte ajutorul forțelor de ordine.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.