10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltStudenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” în practică la Jandarmeria Olt

Studenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” în practică la Jandarmeria Olt

Șapte studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Jandarmi își desfășoară începând de astăzi stagiul de practică la Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt.

Studenții își desfășoară stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Toți studenții au finalizat anul I de studiu.
Pe parcursul primului an de învățământ, viitorii jandarmi au asimilat o serie de noțiuni teoretice de bază ale muncii de jandarm, finalizate printr-un curs de pregătire intensiv la Centrul de Perfeționare Jandarmi Ochiuri, unde au obținut brevet de tehnician de intervenție profesională.
Toate cunoștințele acumulate în anul I de studiu, urmează a fi aplicate pe durata stagiului de practică, timp de 2 săptămâni, perioadă în care studenții alături de tutorii ofițeri – jandarmi își vor pune în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs la misiuni de ordine publică pentru a-și forma deprinderile necesare în viitoarea carieră militară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS