17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltMariana Gheorghe și Florica Grecu, adjunctele de la IȘJ Olt, au picat din nou concursul

Mariana Gheorghe și Florica Grecu, adjunctele de la IȘJ Olt, au picat din nou concursul

După ce explicația oficială a fost că s-au retras după proba scrisă, la concursul precedent, susținut la începutul lunii aprilie, prof. Mariana Gheorghe și prof. Florica Grecu, care ocupă cu detașare funcțiile de inspector școlar general-adjunct în cadrul IȘJ Olt, au picat, astăzi, din nou concursul.
Probele s-au susținut la Ministerul Educației, însă cele două nu au reușit, din nou, să treacă de proba scrisă, neîntrunind minimul de 35 puncte necesare (din 50), deși la evaluarea CV-ului au fost punctate foarte bine.
Dintre cei opt candidați (din Olt, Teleorman, Mureș și Tulcea) care au susținut, vineri, 9 iunie 2017, probele concursului, doar Camelia Tița, contracandidata inspectoarelor în funcție de la Olt, a reușit să întrunească punctajul pentru a susține interviul. Această probă n-a mai promovat-o, însă, motiv pentru care a declarat că va face contestație.
„Data trecută mi s-a părut în regulă (când, dintre candidatele de la Olt a fost tot singura care a trecut de proba scrisă – n.r.), am realizat și eu anumite minusuri, însă de data aceasta nu am ce să-mi reproșez. Voi face contestație, pentru că mi-e clar că s-a dorit să nu promovez. Oricum, am fost martora unor momente urâte, foarte urâte “, a declarat Tița.
Mariana Gheorghe și Florica Grecu au fost numite în funcție în acest an, după ce prima s-a retras din concursul pentru un post de director la Balș, la iar ce-a doua a picat concursul de director pentru un post la Corabia (organizat toamna trecută, de fostul ministru). Pentru că metodologia a fost schimbată de noul ministru, cele două pot fi, însă, menținute în funcție chiar dacă nu au promovat concursul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS